Termeni și Condiții

Bine ati venit pe site-ul nostru! DELTATEL ofera acces liber la acest site, pentru a face cunoscute activitatea si munca depusa in serviciul tuturor clientilor pentru care lucram. In raportul pe care DELTATEL il stabileste cu clientii sai se include respectarea urmatoarelor conditii de folosire a site-ului:

Sigurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

DELTATEL are dreptul de a modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta clientul in mod personal. Modificarile vor fi aduse la cunostiinta clientului prin afisare pe site. Ele sunt considerate a fi acceptate daca clientul continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea pe site.

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe site sunt detinute de DELTATEL. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile sunt proprietatea DELTATEL. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa.

Intregul continut al site-ului DELTATEL (www.deltatel.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de DELTATEL SRL.

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. DELTATEL S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze DELTATEL S.R.L. prin unul din mijloacele afisate in pagina „Contact” a site-ului, pentru a se informa atit asupra disponibilitatii serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de DELTATEL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. DELTATEL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui DELTATEL sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

DELTATEL face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, dar nu isi asuma responsabilitatea si nu ofera garantii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatiim, Internet sau prin Serviciu.

DELTATEL poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care furnizeaza aceste informatii in mod voluntar. De asemenea, poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale clientilor nostri, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra.

Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

Pentru orice alte probleme legate de functionarea site-ului ne puteti contacta la adresa office(at)deltatel.ro

Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului DELTATEL de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.