Deltatel Training Center

Din 2017 am analizat noi orizonturi pentru a ne dezvolta și așa s-a născut Centrul de Training (Deltatel Training Center). Din 2018 Deltatel Training Center a obținut licența din partea liderului programelor de training IT din Asia: Indian Institute of Hardware Technology (IIHT).

Compania este specializată în furnizare de cursuri online și offline. Practic, împreună cu partenerul nostru IIHT putem acoperi peste 2500 de cursuri IT&C și nu numai. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul Deltatel Training Center.

Unele dintre programele de instruire IT oferite de Deltatel sunt Advanced Networking și Server Administration (ANSA), Cursuri de rețea, Dot Net, Java, Dezvoltare de aplicații Android, Dezvoltare aplicații Web, Digital Enterprise Server Management, Big Data și Hadoop, Cloud Computing și alte cursuri modulare job oriented.

Credem în furnizarea de instruire condusă de instructorul prezent în clasă sau în on-line având ca suport sisteme de video-conferință unde cursanții nu numai că învată de la instructori, ci și de la colegii lor, ceea ce duce la o învățare interactivă și bogată din mai multe surse. Chiar și din perspectiva capacitătii de angajare, instruirea în clasă este mult mai eficientă decât formarea în mod individual citind/ studiind materiale on-line.

Doriți să colaborăm?