Servicii Profesionale ITC

În cei 16 ani de la înființare, Deltatel a acumulat experiență într-o gamă foarte diversă de servicii. Astfel, în ziua de astăzi, echipele noastre realizează lucrări de instalare, testare și punere în funcțiune de echipamente telecom în multiple domenii: mobile acces (de la 2G până la 5G), wireless & optics transmissions, access IP, optical fiber și environment.

Toată această experiență obținută în mai mult de 70 țări, ne-a permis să dezvoltăm și un sistem de servicii profesionale, calitatea acestora fiind dovedită de portofoliul de clienți care au ales să colaboreze cu noi și de magnitudinea proiectelor câștigate. Printre serviciile profesionale de bază se numără: Supervizare activități, Inginerie site, Suport și asistență tehnică, Management Tehnic de Proiect, Roll-Out Management și Servicii Integrate de Logistică.

În paralel, dezvoltăm continuu și serviciile de mentenanță preventivă și corectivă, și de suport tehnic, toate echipele noastre fiind ghidate de un centru de coordonare dedicat.

 

Totodată, respectând principiul adaptabilității la necesitatile pieței și din dorința de a susține activitatea clienților noștri, am specializat echipe pentru furnizarea de servicii multi-vendor de tipul “back-office support’’, pentru diverse tehnologii. Lista acestor servicii include Monitorizare Rețele Telecom, Monitorizare defecte și alarme, Integrare echipamente în rețea, Mentenanță Echipamente/Rețea, Optimizare parametrii rețea, Aplicații Software (Cloud, IP,etc.).