OBIECTIV

Scopul fiecărui proiect realizat de DELTATEL este obținerea unui grad cât mai înalt de satisfacție al clientului, atât la nivel de nevoi de business, cât și la nivel de interacțiune umană și colaborare directă între angajați see more.

VALORI

see more Valorile pe care se sprijină DELTATEL evidențiază identitatea companiei noastre. Ele constituie sistemul comun de principii în care credem cu desăvârșire și pe care le punem în practică la nivelul fiecărui department al organizației noastre. Pe aceste valori ne bazăm acțiunile și totodată, ne conturăm viitoarea noastră dezvoltare.

Atitudinea față de client

Succesul nostru se măsoară în gradul de satisfacție al clienților. Atitudinea noastră pozitivă față de clienți reflectă inclinația noastră spre excelență please click for source.

Spiritul de echipă

Fiecare dintre angajații DELTATEL este parte a unui colectiv bine consolidat, hotărât să indeplinească obiectivele companiei, specifice fiecărui proiect în parte.  visit web page

În munca noastră de zi cu zi se resimte spiritul de echipă, comunicarea fiind principala punte dintre angajați source.

Simțul răspunderii

go here Responsabilitatea fiecărui angajat este orientată atât spre atingerea țelurilor individuale, cât și spre atingerea țelurilor intregii organizații. Fiecare proiect este conturat pas cu pas ținând cont de responsabilitațile noastre față de client.

click here