Training

Din 2017 noi , Deltatel , am analizat noi orizonturi de a ne dezvoltasi asa s-a nascut Centrul de Training . Din 2018 am început un parteneriat cu o companie din India , IIHT , specializata in furnizare de cursuri. Practic, împreună cu partenerul nostru IIHT putem acoperi peste 2500 de cursuri IT&C și nu numai.

Unele dintre programele de instruire IT oferite de Deltatel sunt Advanced Networking și Server Administration (ANSA), Cursuri de rețea, Dot Net, Java, Dezvoltare de aplicații Android, Dezvoltare aplicații Web, Digital Enterprise Server Management, Big Data și Hadoop, Cloud Computing și alte cursuri modulare job-oriented.

Credem în furnizarea de instruire condusă de instructorul prezent în clasă sau în on-line având ca suport sisteme de video-conferință unde cursanții nu numai că invată de la instructori, ci și de la colegii lor, ceea ce duce la o invățare interactivă și bogată din mai multe surse. Chiar și din perspectiva capacitătii de angajare, instruirea în clasă este mult mai eficientă decât formarea în mod individual citind/studiind materiale on-line.

Doriti sa colaboram?