Servicii Profesionale ITC

In cei 15 ani de la infiintare, Deltatel a acumulat experienta intr-o gama foarte diversa de servicii. Astfel, in ziua de astazi, echipele noastre realizeaza lucrari de instalare, testare si punere in functiune de echipamente telecom in multiple domenii: mobile acces (de la 2G pana la 5G), wireless & optics transmissions, access IP, optical fiber si environment.

Toata aceasta experienta obtinuta in mai mult de 70 tari, ne-a permis sa dezvoltam si un sistem de servicii profesionale, calitatea acestora fiind dovedita de portofoliul de clienti care au ales sa colaboreze cu noi si magnitudinea proiectelor castigate. Printre serviciile profesionale de baza se numara: Supervizare activitati, Inginerie site, Suport si asistenta tehnica, Management Tehnic de Proiect, Roll-Out Management si Servicii Integrate de Logistica.

In paralel, dezvoltam continuu si serviciile de mentenanta preventiva si corectiva, si de suport tehnic, toate echipele noastre fiind ghidate de un centru de coordonare dedicat.

Totodata, respectand principiul adaptabilitatii la necesitatile pietei si din dorinta de a sustine activitatea clientilor nostri, am specializat echipe pentru furnizarea de servicii multi-vendor de tipul ,back-office support’’, pentru diverse tehnologiile. Lista acestor servicii include Monitorizare Retele Telecom, Monitorizare defecte si alarme, Integrare echipamente in retea, Mentenanta Echipamente/Retea, Optimizare parametrii retea, Aplicatii Software (Cloud, IP,etc.).