Distributie echipamente ITC

Prin bogatul portofoliu de servicii proprii si prin acordurile de distributie incheiate cu furnizori de talie globala a unor solutii in domeniul comunicatiilor si din sfera tehnologiei informatiilor, suntem compania care poate oferi solutii la cheie partenerilor nostri in diferite domenii.

Parteneriatele noastre – multe din ele exclusive pentru teritoriul Romaniei sau in regiune – ne permit sa oferim:

Solutii la cheie

in construirea retelelor de access fix radio cu conectivitate 5G, atat pentru conectarea site-urilor retelelor mobile (mobile backhaul si small cell backhaul) cat si conectivitate in cazul companiilor sau zonelor rezidentiale (enterprise/residential access) respectiv a furnizorilor de servicii internet (ISP)

Solutii de tip smartkiosk,

care ofera prin aplicatiile preinstalate sau care se pot instala pe ele un nivel de interactivitate sporit clientilor dumneavoastra. Livrabile intr-o configuratie flexibila si permitand optiuni in functie de aplicatia dorita, smartkiosk-urile pe care noi le livram au o aplicabilitate larga, in varii domenii: magazine si mall-uri, galerii si expozitii, hotelier, restaurante, aeroporturi, gari si autogari, etc.

Table interactive

in care un ecran de mari dimensiuni permite afisarea si modificarea continutului, salavarea acestuia si partajarea cu ceilalti prin atingerea directa sau prin intermediul unui marker a ecranului. Pe langa functia de whiteboard sau afisaj interactiv, datorita conectivitatii bogate poate fi folosita si ca sistem de videoconferinta, televizor sau simplu dispozitiv de redare video.

Doriti sa colaboram?